Praktijk voor electro-acupunctuur, bioresonantie en orthomoleculaire geneeskunde:

In mijn woonplaats Terherne heb ik een praktijk voor electro-acupunctuur, bioresonantie en orthomoleculaire geneeskunde. Deze praktijk biedt voor mij een enorme toegevoegde waarde als het gaat om patiënten waarbij moeilijk een diagnose boven water te krijgen is of bij twijfel over de diagnose.

Ik behandel in mijn praktijk mensen met o.a. de volgende klachten:

  • algehele malaisegevoelens  en vermoeidheidsklachten zonder duidelijke oorzaak
  • problemen in de spijsvertering of stofwisseling (bijvoorbeeld maag- en darmproblemen)
  • huidklachten (bijvoorbeeld eczeem)
  • menstruatie/menopauzeklachten
  • hoofdpijn
  • longproblemen

Ook zie ik regelmatig ouders met kinderen die vanaf de geboorte problemen hebben met hun darmen, met name na keizersnede- en probleembevallingen (de zogenaamde huilbaby’s).

De apparatuur waar ik gebruik van maak (o.a. de Asyra Pro), werkt op basis van elektromagnetische frequenties. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat elke cel, elk weefsel, elk orgaan zijn eigen specifieke elektromagnetische frequentie heeft. De gemeten frequenties worden geanalyseerd en vergeleken met gezonde en niet gezonde frequentiemodellen. Op grond hiervan is het mogelijk om vrij exacte uitspraken te doen over de gezondheidstoestand van een testpersoon. Omdat alle voedingsstoffen, gifstoffen, virussen, bacteriën, schimmels en parasieten ook een eigen specifieke frequentie bezitten, krijgen we ook informatie over infecties, belastingen met micro-organismen, allergenen en voedingsintoleranties. De apparatuur kijkt naar onbalans (ziekten) in het lichaam en zoekt op twintig gebieden naar de eventuele oorzaak van deze onbalans.

In de therapie maken we gebruik van orthomoleculaire middelen, homeopathische middelen, aanpassingen van de voeding bij allergieën en/of voedselintoleranties.

Ook de bioresonantie is een dankbaar middel om met behulp van gezonde lichaamseigen frequenties iemand weer een flinke duw in de goede richting te geven. 

Hoewel de apparaten een vrij hoge mate van betrouwbaarheid bezitten, hebben ze evenals alle meetapparaten toch beperkingen. Met name ten aanzien van uitspraken over kwaadaardige processen zal er nooit een 100%-uitspraak kunnen worden gedaan. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat andere beelden van o.a. virussen, bacteriën, schimmels of parasieten het beeld maskeren.

Contact

R. van Deynen
Foarnewykje 12
8493RA Terherne
T: 0566-689196

Let op: De behandelingen via deze praktijk vallen niet onder de fysiotherapiecontracten met de zorgverzekeraars en worden niet automatisch vergoed. Het tarief is per half uur € 60,- inclusief btw. Voor orthomoleculaire en homeopathische middelen gelden de verkoopadviesprijzen zoals die door de fabrikant zijn opgegeven.